MAYCOACH


Er du klar for endring i ditt liv?

MayCoach har fokus på:

 

Personlig coaching

Vil du leve med ærlig mot deg selv og andre?

 

Prosjekt

Følg MayCoach prosjekter rundt i verden

 

Bedrift

Ønsker du å få det beste ut av ditt team og skape resulter?

Ønsker du økt produktivitet for deg selv og din bedrift?

Større klarhet, tydeligere retning og økt motivasjon?

MayCoach søker bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å lykkes.

Mennesker og bedrifter må jobbe på innsiden for å få resultater på utsiden.

 

Bedrifter med tro på sine medarbeidere, og som våger å utfordre, vil lykkes - igjennom tydelig kommunikasjon, bry seg kultur, dra mot samme mål og å heie på hverandre.

 

Har du tro på at menneskene i din organisasjon kan yte mer sammen, så kan jeg hjelpe dere mot nye mål.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og hyggelig prat.

 

 

Hva kan MayCoach tilby:

 

Coaching

Workshop/kurs

 

Foredrag

 

Bli kjent med May, grunnlegger og leder av MayCoach

May Ruud Tennebø er selv et bevis på at coaching nytter. Nå hjelper hun bedrifter og enkeltmennesker til utvikling og vekst. Med fokus på å øke ditt og teamets effektivitet gjennom ny forståelse av roller og arbeidsmåter, skapes engasjement. Hun leverer inspirerende workshops med tema som kommunikasjon, verdier og tillit, som gir mening og økt motivasjon. Hun leverer kvalitet, krydret med menneskelig brennende engasjement.

Videre har May over 30 års praksis fra større bedrifter og team, og kjenner godt til de utfordringer og frustrasjoner som her kan oppstå. Denne erfaringen deler hun gjerne med deg og din bedrift.

MayCoach henvender seg til privatpersoner, ledere, organisasjoner ogbedrifter, som ønsker å vokse, bli bedre til å kommunisere og ikke minst håndtere følelser.

Hennes styrker som mental trener og coach er blant annet personlige egenskaper som menneske, medmenneske og det brennende engasjement for coaching som en egen kunst. Evnen til å motivere og undervise, samt skape det modige møte mellom mennesker. Hun har evne til å være ydmyk, spørrende, lyttende og nysgjerrig, samt trygg og faglig sterk.

 

Video snutter

Se flere videoer her!

Bildeserie fra MayCoach workshop CRO Mbale - Januar 2018

Se link MayCoach CRO Uganda! (English)


 

Noen bedrifter/organisasjoner MayCoach har levert tjenester til:

 

Anbefalinger:

(se også anbefalinger under ungdom og prosjekt og video fra lærere og elever under prosjekt - Mbale)


 

 

Coaching en til en - Martine L. Tørressen

Da jeg begynte hos May hadde jeg studert ett år på universitetet i Agder.  Jeg slet veldig med meg selv,  spesielt med skolen. Det å slite med studiene og ikke vite helt hvem man er eller hva man vil ha ut av livet, ble veldig vanskelig for meg. Da ble May min redning. Jeg har alltid strevd med det å ikke vite hva jeg ønsker av livet, og det å finne meg selv. Dette hjalp May meg med, ved å finne min indre diamant.

Jeg kan på det høyeste anbefale et samarbeid med MayCoach! Jeg fikk de rammene jeg trengte for å gjøre viktige forandringer i livet mitt. Sammen skrev vi en kontrakt om hva mine forventninger var og hennes forventninger til meg. Vi kom så frem til hvordan jeg best kunne finne frem til min «indre diamant». Når jeg nå skriver dette er jeg i England. og stortrives både med stedet og meg selv. Det er lenge siden jeg har følt meg så bra, men jeg hadde ikke vært det, uten samarbeidet jeg hadde med May i ett år.  Så finn DIN diamant, sammen med May

 

 

Workshop - Peter Wanjala Kipsang (27), Study Pharmcy, Kampala Uganda

The program MayCoach has transformed youths that have got an opportunity to attend the coaching with MayCoach in January 2017. It was so challenging and educative. The coaching left me completely transformed. Previously I faced allot of problems in concurring my fears and facing the reality of life. I hided my rotten past in the darkest part of my heart, afraid of unleashing them in light which costed me allot. Psychologically, emotional even physically, brought me allot of hatred, shame and sense of guilty to myself. I spend a great deal of time in regrets and complaints about life, also blaming other people over my own responsibilities. I lost hope, allot of evil thoughts that sometimes could enhance panic attacks. I never wanted to share my challenges with potential people. Little did I know that problem shared is problem half solved. After the training with you MayCoach and the team, I have achievements that I can proudly say them out, including peace of mind, unending inbuilt joy, positive attitude, knowledge, avoiding my background noise and ability to step off my comfort zone. I have developed allot new dreams and hopes for a bright future ahead of me. Through the teachings and the testimonies we shared during the coaching, with the self-management training book written by MayCoach about Aida's experiences inclusive. I am deeply grateful for love and care that we have found from the program mostly from the MayCoach team, May, Maria and Christopher... we really love you all... thanks

 

Foredrag - Helge Sortland Specialist Engineer (MHWirth)  Kristiansand, Norway

Foredrag ”Vinnerkultur”. May Ruud Tennebø snakket om sårbarhet, det å tørre, hvordan ledere kan opptre for å spre gode holdninger og verdier. Hun gir av seg selv, utfordrer tilhøreren, og blander inn personlig erfaring innenfor coaching, samt humor. Det ble en bra og lærerik 30 minutter for ca. 70 tilhørere.

Gruppe coach / en til en coach - Ole Hortemo, politistasjonssjef Agder  - Kristiansand, Norway                  

Undertegnede har lært May å kjenne som student gjennom felles opplæring (2012), samt gjennom personlig coaching, og til sist som coach i forhold til mine medarbeidere i politiet. May har tilegnet seg en stor mengde teoretisk kunnskap i løpet av de 2 semestrene vi har studert sammen. Hennes kunnskaper om coaching som metode og hennes fagligteoretiske kompetanse om beslektede metoder ligger langt over gjennomsnittet for den gruppen av voksne studenter som vi tilhører. May har skilt seg positivt ut i forhold til engasjement og læringsiver. May bruker svært mye tid på å praktisere coaching. Hun har på kort tid blitt en ettertraktet coach. Undertegnede har selv blitt fast coachet av May i en 3 måneders periode.

Ved en anledning har jeg også benyttet henne som coach overfor en gruppe av ledere i politiet i Kristiansand. May preges av et sterkt engasjement, en positiv intensjon, og klar bevissthet i forhold til den metodiske gjennomføringen av coachingsamtalene. May Ruud Tennebø gis de beste anbefalinger som coach. Undertegnede stiller gjerne som referanseperson i forhold til vurderingen av Mays egnethet som coach.