Mer Robust program

Ønsker du?

 

Ønsker du?

 • å bli mer robust i møte med deg selv, mennesker, skole og arbeidsliv?
 • å skape mening og fylle tomrommet på innsiden
 • å bli innenfra styrt og ikke styrt utenfra
 • overvinne overbevisninger som hindrer deg og lærer deg å se nye muligheter
 • få verktøy til å bli trygg og mestre kommunikasjon med andre mennesker
 • se deg selv som unik og ikke en kopi av andre…
 • våge å gå ut av flokken og stå alene …
 • være tro mot egne verdier og være ærlig mot deg selv og andre…
 • slippe kontrollen for å ta et steg ut i det ukjente …
 • våge å drømmer og gjøre ord til handling
 • hente energi og glede i de små øyeblikk…

May hjelper deg til bevisstgjøring i eget liv og fjerner mentale hindringer, som vil hjelp deg til å oppnå det du ønsker for ditt liv.

Hun har selv en historie som gjør at hun er genuint interessert i mennesker, læring og vekst hos alle mennesker uansett bakgrunn. Hun tilpasser seg hver enkelt og finner deg der du er, ved selv å være trygg i relasjoner.

May har fokus på å fjerne uhensiktsmessige tankemønster og lage nye rammer for vekst. Hun forteller deg ikke hva du skal og bør gjøre. May viser vei ved å stille spørsmål og forløser de svar du selv har i deg. 

 


Ta gjerne kontakt for en gratis time og en uforpliktende hyggelig prat


 

Line Christin Johansen (26) - 2017

 

Jeg bestemte meg for å prøve å gå til MayCoach, da jeg fant ut av at jeg hadde flere ting som plaget meg. Jeg hadde mange spørsmål. Mange vonde tanker og følelser.

Det viste seg å være en av de beste avgjørelsene jeg har gjort for meg selv. Det var tungt, men absolutt verdt det. Du tror du ikke kommer igjennom de sorte hullene, men det gjør du, det gjorde jeg. Det er takket være May. En fantastisk person, som vet hvordan du skal finne styrke og få bort sorg, skyld og skam, i mitt tilfelle.  Jeg vil absolutt anbefale MayCoach. Det har forandret meg. 

 

Martine L. Tørressen (26) - 2017

 

Da jeg begynte hos May hadde jeg studert ett år på universitetet i Agder.  Jeg slet veldig med meg selv,  spesielt med skolen. Det å slite med studiene og ikke vite helt hvem man er eller hva man vil ha ut av livet, ble veldig vanskelig for meg. Da ble May min redning. Jeg har alltid strevd med det å ikke vite hva jeg ønsker av livet, og det å finne meg selv. Dette hjalp May meg med, ved å finne min indre diamant.

Jeg kan på det høyeste anbefale et samarbeid med MayCoach! Jeg fikk de rammene jeg trengte for å gjøre viktige forandringer i livet mitt. Sammen skrev vi en kontrakt om hva mine forventninger var og hennes forventninger til meg. Vi kom så frem til hvordan jeg best kunne finne frem til min «indre diamant». Når jeg nå skriver dette er jeg i England. og stortrives både med stedet og meg selv. Det er lenge siden jeg har følt meg så bra, men jeg hadde ikke vært det, uten samarbeidet jeg hadde med May i ett år.  Så finn DIN diamant, sammen med May.

Micheal Longok (20) CRO, Mbale Uganda - MayCoach program 2014/2016/2017

 

Before I joined MayCoach program, my life was filled with bitterness, hate, confusion, darkness, sorrow, sadness, stress. Then I joined the program in 2014 I experienced changes in my life, such as confident, love, team work. I also realised that we need each other in hardship, and my past is the power to my success, believing that there i a diamond in me to be achieved.