Om MayCoach

May Ruud Tennebø er selv et bevis på at coaching nytter. Nå hjelper hun bedrifter og enkeltmennesker til utvikling og vekst. Med fokus på å øke ditt og teamets effektivitet gjennom ny forståelse av roller og arbeidsmåter, skapes engasjement. Hun leverer inspirerende workshops med tema som kommunikasjon, verdier og tillit, som gir mening og økt motivasjon. Hun leverer kvalitet, krydret med menneskelig brennende engasjement.

Videre har May over 30 års praksis fra større bedrifter og team, og kjenner godt til de utfordringer og frustrajsoner som her kan oppstå. Denne erfaringen deler hun gjerne med deg og din bedrift.

MayCoach henvender seg til alle enkelt mennesker, organisasjoner eller bedrifter, som ønsker å vokse, bli bedre til å kommunisere og ikke minst håndtere følelser.

Hennes styrker som mental trener og coach er blant annet personlige egenskaper som menneske, medmenneske og det brennende engasjement for coaching som en egen kunst. Evnen til å motivere og undervise, samt skape det modige møte mellom mennesker. Hun har evne til å være ydmyk, spørrende, lyttende og nysgjerrig, samt trygg og faglig sterk.