Coaching

MayCoach henvender seg til alle, enkeltmennesker, ledere, organisasjon eller bedrifter, som ønsker å vokse, bli bedre på å kommunisere og ikke minst - håndtere følelser.

 

Er du en leder som ønsker å bli tydeligere, mer bevisst på språk, for deg selv og i relasjon med andre?

 

MayCoach har fokus på å fjerne uhensiktsmessige tankemønster og lage nye rammer for vekst, samt skape mening som kilde til motivasjon. Dette skaper ofte innovativ tenking og kan sprenge nye grenser.

 

MayCoach bygger sin coaching på målrettet utdannelse og praksis innen filosofi, psykologi og ledelse!

 

Når mennesker har god selvfølelse, slutter de å være så selvopptatte. De hører bedre etter hva andre sier, og slutter å tenke konkurranse i alle sammenhenger. Mennesket trenger ikke å være bedre enn andre hvis de vet at de er gode nok som de er.

MayCoach tror på et bærekraftig og sunt samfunn ved å skape trygge mennesker og ledere, som igjen kan blir gode rollemodeller i samfunnet i dag og for kommende generasjon.

Selvfølelsen er sjelens kondisjon. Den mentale verdibaserte treningen er like viktig som den fysiske treningen. Jeg tror alle ville ha gevinst av å øke fokuset på mentale prosesser for å få mennesker i balanse. Det handler om «tillit», «lite til» hverandre, for å yte «litt til».

Under fremtidens ideal kan stress og utbrenthet erstattes med trygghet, produktivitet og utvikling.

 

Ønsker du å bli den beste utgaven av deg selv?

 

Ønsker du at dine medarbeidere blomstrer og din bedrift/team presterer optimalt? Vil du bli bedre, så må du trene.

 

MayCoach skreddersyr program for deg og din bedrift. Kontakt oss i dag.